fbpx

"Estàs preparada per portar la teva salut a un altre nivell?"

​​​​​Deixa'm que ho endevini...

...Estaves per aquí tafanejant i ara vols continuar llegint

...Vols saber alguna cosa més dels Olis Essencials que t'han explicat que van tan bé.

...Doncs benvinguda i relaxa't, perquè t'explicaré els passos que has de seguir per canviar DE VERITAT la teva salut i la teva vida, no exagero.

...Ah, i no et preocupis si t'agobio una mica. Et dono recursos, informació i tot el recolzament per tal que acompleixis els teus objectius de salut i benestar, per tu i per qui tu vulguis. 

...Prepara't per viure la vida a un altre nivell!

Per què necessites un

Oli Essencial?


No estàs "bé", notes que alguna cosa no va...però sempre et diuen que està tot bé, analítiques correctes i tu amb aquella sensació de no arribar a tot, espesa......però no hi ha una causa concreta. És una mica de malestar, un mica de falta de forma física potser, una mica de tot.

Sempre has apostat per les coses naturals......però encara no t'havien parlat d'una solució fàcil, assequible i segura, i que s'aprèn molt ràpidament a utilitzar ...

Estàs cansada dels efectes secundaris...quan llegeixes el prospecte et dius: si home! això és el que m'haig de prendre? Segur que em soluciona això i m'espatlla allò...

No vols estar sempre malalta...... i t'han explicat que els olis essencials són una opció genial i natural per prevenir els petits problemes de salut: mal de cap, mal d'esquena, no dormir bé, febre.

Contacte: DoTerra@neusroque.com  /  600.606.320

Apunta't a Una Classe Gratuïta

Es gratuïta! No has de pagar res.

Només has de seure i preparar-te per passar una bona estona

aprenent moltes coses sobre els olis essencials i què poden fer per la teva salut!

Quins beneficis tens si ets clienta meva o formes part del meu equip?


LA MEVA TRIBU

És el meu grup tancat de Facebook per als meus clients. En formar part del meu equip accediràs a tips sobre els olis, tallers i descomptes especials . 

CURSOS

Accediràs a una Acadèmia online per aprendre més sobre olis essencials, si vols.

SESSIONS


Les meves sessions es realitzen per telèfon o per Zoom.  No fa falta que sortis de casa.  En les sessions cada 15 dies solucionem dubtes i preguntes.

EL T​​​​EU FUTUR

Tan si vols uns petits ingressos adicionals com si vols reinventar-te i deixar la teva feina, t'explico com formar part de la gran família DoTerra i com això es pot convertir en la feina de la teva vida!

>