5 Raons per les que hauries d'incorporar  
 Olis Essencials
a la teva vida

  • Per què estàs cansada dels efectes secundaris que alguns medicaments porten inherents.
  • Per què estàs cansada d'anar al metge amb els nanos continuament (i de pagar els canguros durant els 10 següents dies)
  • Per què t'agradaria aixecar-te cada matí havent dormit com un àngel, sense mal d'esquena, sense dolor a les articulacions, amb una energia que no te l'acabes.
  • Per què sempre t'han agradat les coses naturals i ara és el moment d'incorporar-les en la teva rutina diària.
  • Per què algú t'ha dit que els ha provat i que li ha anat super bé, i ara tens curiositat...

Estàs a 20 minuts de descobrir-ho:

Diga'm dia i hora i et truco

Life Coach&Osteòpata

Neus Roqué

La meva missió és ajudar a persones com tu, conscienciades per les solucions naturals, a tenir a les seves mans les eines necessàries per solucionar els petits problemes físics i emocionals de forma natural, tan per elles mateixes com per la seva família.

Vols Més Raons?

Category

Són Segurs

No tenen efectes secundaris ni creen adicció. Són extrets de les plantes i tenen molt beneficis per la salut. A més, els Olis Essencials de DoTerra són de Grau Terapèutic Certificat i és molt fàcil aprendre a utilitzar-los.

Category

Són Efectius

Per què s'ha demostrat científicament a través del seu quimiotip quines són les seves propietats i molts assajos clínics ho avalen.

Category

Són Assequibles

Per què només necessites una sola gota per aconseguir l'efecte desitjat, i això et costa només cèntims. T'estalvies cues, cotxe fins el metge, esperar la cita, dies de convalescència, etc.

Si encara no estàs segura...

....de si són una opció per tu i per la teva família, encara dubtes de que siguin el que realment estàs buscant ara, descarrega't la meva presentació sencera sobre Olis Essencials. Segur que sortiràs de dubtes!

Copyright 2020 by Neus Roqué. Privacy Policy.

>